Wednesday, October 26, 2011

Takde Tajuk



Hujann Hujann Hujannn ~ huhu bulan ni asyik hujan je kankan . tapi aku bukan nak story pasal hujan .
tapi nak story ape yang aku dah lalui pada bulan ni , beberapa hari je lagi nak exam besar ( S P M )
nak kate persediaan tu , dalam 70% laa...bnyk lagi aku kena learn dari sekarang . aku terlambat ke ?
ermm...harap2 tak..aku masih berusaha untuk teruskan perjuangan aku dalam pelajaran ni  , orang kata
kalau nak kerja baik baik , duit bnyk banyak , belajar la pandai pandai . aku tak bodoh . dan aku pon takde la pandai sangat . hehehe...setakat mengeja , mengira , menghafal tu boleh ... mengaji pon aku boleh tauu . hehehe
life aku macam biase jela , takde awek pon takpelah . janji ade ilmu , pengalaman dan macam macam lagi .
kerja busuk-busuk aku dah tinggalkan dah , demi sape pon aku tak pasti , hati dan perasaan orang sape la boleh baca kan ? sedangkan diri sendiri pon tak tentu ape yang dia buat . apetah lagi orang lain yang nak menilai kita .
FACEBOOK , haa. pasal aku bnyk buang masa kat fesbuk ni la macam-macam aku dah jadi lain , kadang-kadang tu ade yang dari baik , berubah jadi tak baik , dan ade yang tak baik tu , aku jadikan sebagai kebaikan .
life is simple . manusia ni memang senang sangat nak berubah . korang rasa korang boleh kira tak berapa jam , minit dan saat korang habiskan masa dalam fesbuk tu ? hehe bukan nak salahkan fesbuk . tade la... cume kalau nak dibandingkan masa kita bersama family,kawan-kawan , orang yang tersayang dengan fesbuk ni . aku rase
waktu korang dengan fesbuk la paling lama kankan....banyak sangat aku dah belajar erti hidup selama 17tahun aku hidup ni...masa masa masa masa . setiap masa itu bergerak dan masa tak boleh berundur , masa tak boleh berhenti dan masa tidak boleh dibeli . Allhamdulillah la sekarang ni aku cube nak kurangkan berfesbuk , kadang-kadang sampai aku deactive. tak tahan nak open fesbuk punye pasal . . . haha. baru seminggu deactive . tak boleh tahan oh..rasa gian. kahkahkah...akhir sekali , aku harap para pembaca ni doakan aku yang terbaik untuk menghadapi peperiksaan besar ( S P M ) tahun ni ye...segala kesalahan yang pernah aku buat pada korang ,
mahupon percakapan ataupon penulisan aku yang ade buat korang terguris hati tu , mintak maaf seribu sejuta sebillion aku mohon . kalau ade masa nanti aku update la lagi erk . . . sekarang busy hehehe.. maaf..
Assalamualaikum ;)