Friday, May 13, 2011

Ohh ! Cinta Buta ~

Assalamualaikum dan selamat Pagi Dan Salam 1 Malaysia sume :)
panas panas panas panas .
Sabtu . 14.may.2011
Aku Bangon Pagi Tu dalam kol 9..hehe lelaki memang bangon lewat2 skit ..
aku siap2 mandi..nak sarapan..tengok..alamak.......
takde makanan , then aku belek2 henfon aku
ade 2 massage recieved .

mak : maaf mak tak sempat buat sarapan..mak ade mesyuarat kat batu 4...
ada roti and telur dlam peti ais...buat roti telur ye...
ayah : abg..buat roti telur untuk adik sekali ye...

dengan sifat malas aku teros buka peti ais..
then masak la roti telur tu...
siapsiap masak...
aku duk depan tv sambil belek2 surat khabar METRO! yang baru bapak aku beli pagi tadi....


Astafirullahalazim. …


tersentak sekejap aku...

" PUTUS CINTA " KEKASIH DISIMBAH ASID !

subahanallah , ape la nak jadi zaman sekarang ni erk ?
lansung tak berperi kemanusiaan betol la ! kenape ! ANJING ! kalau cinta ditolak / tak diterima..
jangan la sampai nak gune otak yang kecik tu !
otak ade gune la bro/sis . bukan dengan cara menyiksa mcm tu . kita bukanlah makhluk yang berhak untuk mencedera manusia yang bukan kita cipta ... event dia suami/isteri kita... kita TAK BOLEH !
tak boleh mencederai sesiapa ...

antara gmbar2 yan aku tengok kat paper tu ..

turut kena simbah...
si kecil...
subahanallah....

siapa dia nak menganiaya manusia lemah ni ???
dan kenape mesti perempuan ?
betol kan ? 
tolonggggggggg la bro/sis ..
jangan la sebab " CINTA "
jadi mcm ni ..
ape kite takde otak ke ?
cube kalau ASID tu kite simbah kat diri sendiri ..
amacam ? ade bran ke bro/sis
so renung2kan la...
kasihani la insan yang lemah seperti diatas..
tolong ye ??
fowardkan mane kawan kawan .
peringatan ni..
haishh..
sedih aku..
hilang mood aku nak makan roti telur tu -,-
adik aku yang sapu habis..
duniaaa ohh dunia ....







5 comments: