Saturday, May 14, 2011

coretan 4.30pagi .

Assalamualaikum .

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghhhhhh ! bosan giler duhh :(
tatahu nak watpe pagi2 ni , nak tido . mate tak boleh plak lelap .
kelip pon tidak..wadehell . untuk hilangkan bosan aku..
berulang2 aku dengar lagu ni 

GILANG SADEWA
- PUNK ROCK JALANAN -

tahhh la weyhhh . aku pon tak tahu . lagu ni mcm ade kene mengene dengan aku pon ye.
takde kene mengene pon ye . IDK la... malas la nak wat tulisan warne warni ~
takde mood . tetibe mood hilang plak...mood hilang sebab dapat tahu member eksiden .
menyesal jugak suruh dia rider moto tu .... aku ingt dia main2.. betol2 dia nak rider sangat....
weyh.......rempit...aduhhhhhhhh . tak tahu nak ckap cmne...serikkkkk sunggggggguhhh serik .
pade mmber2 yang rase2 nyer dok nak merempit tu...elok tak payah la ea...
musnah hidup bai....erghhh >.<' 1st sekali kalau korang dlam dunia rempit ni .
korang kena tahan tengok member korang eksiden . takde perasaan kesian pon .
sebab diorang2 sume HATI KERING . bak kate orang.
NO FEEL BEB ! no feel . tambah lagi eksiden tu mengakibatkan KEMATIAN .
omgggggggggggggg.... mati...erghhh :( mati dalam dunia rempit dalam kalangan diorang memang dianggap hero . tapi . pade pandangan orang lain . shit ! mati katak . memang padan la dengan muka dia !
Thankssssss bro ckap mcm tu , and diorang tak pernah makan dengan ayat2 korang tu.
actually . aku bukan rempit  :) trust me . aku budak baik baik , name pon acai kan .
mesti la baik bebb :) barubaru ni member mati eksiden .. 70% anggota badan dia musnah berkecai .
baiiiiiii , gua angkat kaki putus dia tu bai ! weyh korang mcm mane kalau dlam situasi aku tu ?
bile aku dok inteview kawan2 facebook aku

A : EEE . TAK SANGGUP LA TENGOK KAKI PUTUS ! GELII NYAHH!
B : DENGAR MCM MENARIK , TAPI TAKOT LA BRO....... SADIS2......
C : ALA NAME PON MAT REMPIT..TAMBAH LGI TGH EKSIDEN..NGERI!

dan macam2 lagi komen2 diorang sebenarnye .
gmbar kaki yang aku pegang tu , lebih kurang mcm ni la..
tapi bukan ori ni . tapi seakan akan mcm ni la putus nyer kaki tersebut yang gua angkt tu .

amacam ? ngeri tak ? tak cukup ngeri lagi ?
kalau dah kaki mcm ni . kepale dia pulak ?  -,-

errrr , korang nak tahu sebab ape ??
sume berpunca dari ni .

MEREMPIT LA WEYHHHH.

sooooo , no comment lagi . yang dah pergi tu tetap pergi .
yang ade lagi ni bile ? aku ? bile ? hahahahhaa entahhhhhhhhhhh la weyhhhh .
aku pemandu berhemah .
semasa menunggang motor ...
pastikan helmet 


KETAT BROOO .
gmbar berkenaan tiada kene mengene  . maaf curi gmbar kat google :)

yang kedua..pastikan motor...

ada lesen P untuk pembonceng ....
dan L untuk singlesingle aje lah :)

tapi mat remp mcm den ni ........


motonyer boleh threesome ! amazing bukan ? 3 orang sekali boleh jalan 1 highway . pusing2 mane suka .
korang boleh ? tak kannn ? so jangan buat :)

SEBELOM MASOK DALAM NI

beringat2 la ye :)
hidup MEREMPIT ni takde ape yang syok , serius ..
wa da give up beb .
banyak member dah mati pasal eksiden je ..
takde pon member mati tgh sembahyang ke ape kan ..
gua tak salahkan mat remp lain yang mcm gua ni .
tu hak lu orang sume nak join dunia motor ni .
okayy . peace brooo ....

sebenarnye aku bukan nak cite pasal mat remp2 ni...
aku ade masalah cinta sebenarnye =,=
tapi takde idea la nak petik ,
hahahahahhaha .
terkejut gak . dok coret2 kat blog ni . sedar jam dah 6.30pagi .
awww , bape jam aku dok coret bendaalah ni je ? takpe . yang penting aku tak ngantok . sok pagi aku hentam diri tidor lame2 dlam bilik .







No comments:

Post a Comment